Huur de Pit

Iedereen die een plek zoekt om met een groepje vrienden of familie te vergaderen, zingen, feesten of samen te zijn, kan De Pit huren.
Opgelet: omwille van de dunne muren naar de buren toe, is De Pit helaas niet geschikt voor dansfeesten.

De Pit is gelegen in de Pleinstraat in Heverlee, vlakbij de ring van Leuven. Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer

Voorwaarden en Prijzen:

  • De Pit wordt verhuurd per dagdeel. We tellen ongeveer als volgt: een voormiddag tot 13.00 uur, een namiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur, een avond vanaf 18.00 uur.
  • Per dagdeel rekenen we 20 euro. Als je dus overdag een hele dag komt, komt dat op 40 euro. Een hele dag, met de avond er bij, komt op 60 euro.
    Je kan De Pit ook huren mét gebruik van de keuken. Dan komt er een forfaitair bedrag van 50 euro bij.
  • De Pit is geschikt voor groepen van max. 25 à 30 personen.
  • De Pit voorziet een basisassortiment dranken aan democratische prijzen. Er wordt gevraagd drank af te nemen bij De Pit.

Bekijk de kalender om na te gaan wanneer De Pit vrij is.

De Pit bestaat uit

Een ruim lokaal van 8 X 4 m met 4 tafels. Hier kan gedekt worden voor 16 tot 20 personen, afhankelijk van de tafelschikking.

Aansluitend een podium van 5 X 5 m. Hier kunnen nog eens 10 tot 12 personen geplaatst worden aan een tafel.

Boven vind je een gezellige zolder van 8 X 5 m. Dankzij de speelkussens kan de bovenverdieping gebruikt worden als speelruimte.

Beneden bevindt zich een ruime, ingerichte keuken, bestaande uit: Smegg-kookvuur (5 pitten) op gas, grote oven, microgolfoven, grote ijskast met apart diepvriesvak, groot werkblad, dubbele wasbak,  Bestek en servies (voor 30 personen), grote potten en pannen, extra kookgerief.

Buiten is er een aantrekkelijk voortuintje met twee banken. Perfect voor een kleine buitenvergadering of om even te pauzeren.

Achteraan een ruime achtertuin met pétanquebaan en speeltuig.

De Pit ligt vlakbij het speelpleintje aan de Philipssite. Er is ook een basketnet op het pleintje.