Activiteiten in de Pit

Eigen activiteiten:

Potluck: we eten samen in De Pit!

Dit gaat één keer per maand door op een dinsdagavond vanaf 18u30. Voor de vastgelegde data, zie de pagina NIEUWS/AGENDA. Het concept is als volgt: iedereen brengt iets te eten mee. Dit wordt in buffetvorm gepresenteerd. We eten gezamenlijk wat de pot schaft.
Voor de praktische organisatie, graag ten laatste de dinsdagmiddag even aan Trui Schellens laten weten met hoeveel personen je komt: (Leon Schreursvest 21; tel.: 016/20 83 90; truischellens@yahoo.com)
Iedereen van harte welkom.

Speelpleinwerking

De Pit organiseert elk jaar tijdens de grote vakantie een speelpleinwerking voor kinderen van 3 tot 12 jaar in De Pit. Meer informatie vind je op de Facebook pagina van het speelplein: https://www.facebook.com/pitenkraai/

Contact:
Speelpleinwerking De Pit: speelpleindepit@gmail.com

Vaste gasten in huis:

WEGA
http://www.wega-astro.be.

“Wega is de Leuvense Astronomische Vereniging. Deze naam is afkomstig van een van de helderste sterren aan de noordelijke hemelsfeer. Wega werd opgericht in oktober 1975 door enkele leerlingen van het Sint-Pieterscollege in Leuven, die hun gemeenschappelijke interesse in astronomie wensten te delen. Tot de dag van vandaag is WEGA nog steeds de plaats in Leuven waar amateurastronomen, van alle leeftijden, samenkomen.”
contactpersoon: Hans Coeckelberghs,  wega@wega-astro.be

Touchement Grave (koor)

Soms klinkt er muziek in de Pit. Touchement Grave is een vierstemmig koor dat de Pit gebruikt als repetitieruimte. Op het repertoire staan liederen uit de renaissance en de wereldmuziek en af en toe ook iets hedendaags. Dit koor, dat intussen ook een vriendengroep is, vierde in 2013 zijn dertigste verjaardag.
Contactpersoon : Ann Demuynck, annademuynck@hotmail.com

Violetje
www.violetvioletje.com

Aag geeft op dinsdagen vioolles met of zonder noten, en vaak in het kader van Violet, een nogal ongewoon strijkorkest uit Haasrode.
contactpersoonaag.dereymaeker@gmail.com